


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Съпредседателят на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация Симеон Караколев изчисли, че от 28-31 лева сиренето може да поевтинее до 18-20 лева за килограм
Несигурната икономическа среда е най-големият проблем на бизнеса
Баницата води на пържолата с 5 лева
Маслото, например, е по-скъпо на родна почва
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието
Леко повишение в цената и на сиренето
Това коментира биологът д-р Сергей Иванов
По цени на редица стоки вече сме изпреварили Западна Европа
Готвачът Джейми Оливър го определи като едно от "най-добрите сирена в света"
Излиза много по-евтино